Video Negoiţă vrea mai puţine ministere, cu mai puţine amante şi cumetrii

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, a declarat, joi, înaintea Comitetului Executiv PSD, că numărul de ministere şi numărul de angajaţi din Guvern trebuie reduse, precizând că trebuie "mai puţin cu amante, cu cumetrii...". Edilul a spus că el a disponibilizat până acum 250 de oameni din primărie.

2091 afișări

"Da! Şi mai ales numărul de angajaţi. Mai puţin cu cumetrii, mai puţin cu din astea ..da da da, mult mai puţin. Eu în presă am văzut. (...) Consider că este absolut necesar, sunt două lucruri absolut necesare:

1. să transparentizăm activitatea Guvernului şi a administraţiei centrale în general. Este cea mai .lipsită de transparenţă publică administraţie din Europa. Este inadmisibil, noi nu suntem Africa, nu suntem Congo.

2. Să transparentizăm activitatea, adică vreau să văd şi eu câţi angajaţi are ministerul cutare şi care e fişa postului pentru fiecare şi activitatea lor zilnică, ceea ce noi, la Primăria Sectorului 3, tocmai aprobăm astăzi, în şedinţă de Consiliu. Toate ministerele, nu unul în mod special", a declarat Robert Negoiţă.

Edilul a precizat că va continua disponibilizările la Primăria Sectorului 3.

"Anul trecut, am disponibilizat peste 200 de oameni din Primăria Sectorului 3, iar anul acesta, până acum, undeva peste 50 de persoane până acum şi, până la finalul anului o să rezolvăm problema asta", a mai spus Robert Negoiţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici