Video Nereguli pe litoral: Cratiţe pe jos, chiuvete murdare şi alimente care nu se ştie de unde provin | VIDEO

Protecţia Consumatorului a găsit nereguli grave pe plajele şi falezele din Eforie Nord şi Sud. În localurile care vând alimentele din categoria fast-food inspectorii au găsit cratiţe ţinute pe jos, chiuvete înfundate şi murdare, dar şi gogoşi cumpăraţi local de la „un băiat care trece pe aici”.

1165 afișări

Horia Constantinescu, comisar-şef CJPC Constanţa, a declarat că verificările au vizat în principal zonele de faleză din Eforie Nord şi Sud cu impact major asupra consumatorilor, atât ca plajă, cât şi ca alimentaţie publică.

Activitatea mai multor locaţii de alimentaţie publică a fost oprită ca prestare de servicii pentru deficienţe majore, care pun în pericol sănătatea oamenilor.

„Din 10 locaţii de alimentaţie publică, 8 au fost oprite. Pentru plajă a fost luată măsura remedierii deficienţelor chiar în cadrul acţiunii de control, iar pentru cei pentru care nu am putut face documente, am lăsat invitaţii la comisariat”, a spus Horia Constantinescu.

În imaginile date publicităţii de CJPC Constanţa apar cratiţe pline cu mâncare, ţinute pe jos, chiuvete înfundate şi murdare şi mizerie în general.

Într-un din locaţiile în care se vindeau gogoşi vânzătorul nu a putut preciza de unde se aprovizinonează: „de la un băiat de aici, care trece pe aici”.

Horia Constantinescu a spus că instituţia pe care o conduce a propus Autorităţii Naţionale a Protecţiei Consumatorului introducerea „cazierului contravenţional”, care constată abaterile repetate la acelaşi operator.

Taguri:
faleze,
control,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici