Video O ”armată” de studenţi s-a organizat în detaşamente de voluntari care spijină bătrânii. ”Nimic nu ne opreşte!”

  • O reţea de 200 de studenţi voluntari şi-au unit forţele pentru a ajuta bătrânii din zece oraşe.
  • Studenţii cumpără şi livrează produse alimentare şi medicamente către cei în vârstă
  • Armata de voluntari ”livratori” este coordonată de Asociaţia Studenţilor la Construcţii din Bucureşti.
567 afișări

Solidaritatea are efecte imediate când vrei să ajuţi şi ai susţinerea celor puşi pe fapte bune. Pe acest principiu şi-au unit forţele mai mulţi tineri inimoşi. De trei săptămâni Asociaţia Studenţilor la Construcţii din Bucureşti îi sprijină pe cei vulnerabili. 

Voluntarii merg zi de zi la farmacie, la magazin şi la piaţă,  în locul bătrânilor. Studenţii respectă cu stricteţe igiena şi dezinfectează toate suprafeţele când fac cumpărături. 

Celor 60 de studenţi din Bucureşti li s-au alăturat alţi voluntari din ţară. Aşa au devenit o armată de 200 de luptători. 

„Salutări din Timişoara. E a treia zi de campanie de voluntariat aici. După ce am început campania pe social media astăzi am şi listat flayere ca să putem să le lipim pe scări de bloc.”

„Suntem voluntari ASCB, pe noi nimic nu ne opreşte!”

În demersul lor, studenţii sunt susţinuţi de mai multe firme care le-au donat bani şi le-au oferit maşini şi scutere pentru a se deplasa mai uşor, dar şi săpun lichid sau meniuri calde destinate cazurilor sociale.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici