Video O biserică din Mehedinţi, veche de peste 140 ani, a fost mistuită de flăcări

O biserică din judeţul Mehedinţi, cu o vechime de peste 140 ani, a fost cuprinsă luni,de flăcări, pompierii intervenind şi la această oră, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1123 afișări

După toate probabilităţile, incendiul a izbucnit la biserica din satul Livezile (Mehedinţi), imediat după slujba religioasă oficiată de sărbătoarea Sfinţilor Trei Ierarhi.

Flăcările s-au extins cu repeziciune, cuprinzând pereţii vechi din cărămidă şi lemn ai bisericii. Nicio persoană nu a fost rănită.

"Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Drobeta a fost solicitat să intervina în localitatea Livezile pentru stingerea unui incendiu izbucnit la biserica din localitate. La faţa locului s-au deplasat în primă fază două autospeciale de la staţia Vânju Mare, apoi s-au solicitat alte două autospeciale de la Detaşamentul de Pompieri Drobeta Turnu Severin", a declarat, pentru MEDIAFAX, locotenent colonel Flavius Iscru, purtător de cuvânt al ISU Drobeta.

Acesta a mai precizat că pompierii se află încă la faţa locului, după lichidarea tuturor focarelor.

Cauza izbucnirii incendiului este în curs de cercetare.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici