Oradea: Incendiu puternic la Piaţa Cetate. Aproape 60 de pompieri, mobilizaţi. FOTO & VIDEO

Un incendiu puternic s-a declanşat, în noaptea de vineri spre sâmbătă, la Piaţa Cetate din Oradea. Aproape 60 de pompieri au fost mobilizaţi, pentru a stinge flăcările ce au cuprins peste 1.600 de metri pătraţi, a spus, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al ISU „Crişana”, Camelia Roşca.

5410 afișări

„Apelul prin Sistemul Unic 112 a fost primit în dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Crişana” la ora 01.51, moment în care la faţa locului au fost mobilizate de urgenţă echipajele de pompieri din cadrul Detaşamentelor 1 şi 2 Oradea şi ale Gărzii 1 Mai”, conform sursei citate.

În momentul sosirii forţelor de intervenţie, incendiul se manifesta generalizat la nivelul întregii hale, pe o suprafaţă de aproximativ 1600 de metri pătraţi.

„Pentru gestionarea operativă a evenimentului a fost crescută capacitatea operaţională la nivelul Detaşamentului 1 Oradea, fiind activată totodată grupa operativă a inspectoratului”, precizează oficialul ISU „Crişana”.

Timp de aproximativ două ore si 35 de minute, 56 de pompieri militari coordonaţi în teren de inspectorul şef, colonel Caba Sorin Mihai, au acţionat cu şase autospeciale de lucru cu apă şi spumă şi trei autoscări pentru localizarea şi lichidarea incendiului, respectiv pentru protecţia unei alte hale situate în apropiere şi a tarabelor din piaţă.

Incendiul a fost stins în jurul orei 04.30, echipajele acţionând în continuare şi la această oră pentru căutarea eventualelor focare ascunse şi înlăturarea efectelor negative ale evenimentului.

„Cauza probabilă de producere a incendiului este în curs de stabilire”, potrivit sursei menţionate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici