Video Peste 360.000 euro şi dolari descoperiţi într-un autocar la Giurgiu - VIDEO

Poliţiştii de frontieră din Giurgiu au descoperit, ascunse într-un autocar cu destinaţia Turcia, mai multe pachete care conţineau peste 360.000 euro şi dolari, bani pe care o femeie încerca să îi scoată ilegal din ţară, transmite corespondentul MEDIAFAX.

5950 afișări

Potrivit unui comunicat transmis, sâmbătă, de Poliţia de Frontieră, la ITPF Giurgiu s-a prezentat, vineri seara, pentru a ieşi din ţară, un cetăţean turc, şofer al unui autocar care efectua curse pe relaţia Bucureşti - Istanbul şi transporta ca pasageri 8 turci şi 33 de români.

Poliţiştii de frontieră au verificat călătorii şi bagajele lor, descoperins, ascunse sub scaunul şoferului şi sub spaţiul destinat pentru acumulatorii auto, mai multe pachete învelite în folie şi bandă adezivă care conţineau 223.000 euro şi 138.000 de dolari.

Banii aparţineau Georgianei I., în vârstă de 35 ani, din Giurgiu, care nu a putut justifica legalitatea provenienţei şi destinaţia sumelor de bani ascunse în autocar. Aceasta a declarat că a primit banii de la două persoane din Bucureşti, care au rugat-o să-i transporte, în schimbul unui comision, în Bulgaria, unde urmau să se reîntâlnească şi să-i restituie.

Întreaga sumă de bani a fost ridicată, iar cercetările continuă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici