Video Pompierii încearcă de peste 24 de ore să stingă incendiul de la Jilava - FOTO, VIDEO

Angajaţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă intervin de peste 24 de ore pentru a stinge incendiul izbucnit la o fabrică de încălţăminte din Jilava, acţiune în urma căreia un pompier a murit luni.

1015 afișări

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă anunţă că focul arde mocnit în interiorul halei, opt autospeciale de stingere acţionând în continuare, estimându-se că intervenţia va mai dura câteva ore.

Incendiul a fost anunţat luni dimineaţa, în jurul orei 07.30, la o fabrică de încălţăminte din localitatea Jilava, pe o suprafaţa de aproximativ 2000 m2, la faţa locului fiind alocate de urgenţă 12 autospeciale de stingere, patru autospeciale pentru intervenţie la înălţime, o ambulanţă SMURD, o unitate de terapie intensivă mobilă SMURD, patru autospeciale pentru descarcerare şi o autospecială CBRN. Aflat într-unul dintre echipajele care acţionau pentru lichidare, un pompier a murit după ce a fost surprins de un perete care s-a prăbuşit.

Ministerul Mediului a trimis, luni, un laborator mobil pentru a analiza toxicitatea fumului emis de incendiu, stabilindu-se în urma verificărilor că populaţia nu este în pericol, nedepistându-se depăşiri ale nivelului de poluare a aerului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici