Video Preşedintele a păstrat suspansul până duminică legat de prezenţa sa la referendum. Unde se află Klaus Iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis va vota, duminică seară, la o secţie de votare din Sibiu, la referendumul pentru revizuirea Constituţiei, în sensul redefinirii familiei, au declarat surse politice pentru MEDIAFAX.

5191 afișări

Şeful statului se află încă de vineri la Sibiu, iar duminică dimineaţă a fost prezent la slujbă, la o biserică din oraş. Klaus Iohannis nu a făcut, până în prezent, niciun anunţ oficial în legătură cu participarea sau felul în care va vota la referendumul pentru redefinirea familiei.

Secţiile de votare s-au redeschis duminică dimineaţa, de la ora 7.00 şi se vor închide la ora 21.00. În prima zi a referendumului pentru familie prezenţa la vot a înregistrat un istoric negativ fiind de doar 5,72%, în timp ce în Diaspora şi-au exercitat dreptul de vot 45.797 de români.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici