Video Românii, la munte şi la mare. Aglomeraţie pe DN1, în zona Comarnic, şi pe Autostrada Soarelui, pe sensul către litoral

Este aglomeraţie sâmbătă dimineaţa pe DN1, în zona staţiunii Comarnic, şi pe Autostrada Soarelui, pe sensul către litoral, a anunţat Centrul Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

616 afișări

Pe DN 1 Ploieşti - Braşov, traficul este aglomerat în zona staţiunii Comarnic, fără a se înregistra coloană de autoturisme. În zona staţiunilor Buşteni şi Azuga valorile de trafic sunt reduse.

De asemenea, pe A2 Bucureşti - Constanţa, valorile de trafic sunt ridicate pe sensul de mers către litoral, cu o medie de 40 – 50 de autovehicule/minut. În zona kilometrilor 93, 102, 104 şi 181 s-au produs evenimente rutiere fără victime, care, deşi nu impun restricţii de trafic, creează aglomeraţie. Pe sensul către Bucureşti traficul se desfăşoară normal.

Pe celelalte drumuri principale, traficul se desfăşoară normal.

Poliţiştii le recomandă şoferilor să adapteze viteza la condiţiile de trafic, să păstreze o distanţă regulamentară între autovehicule şi să se asigure foarte bine înainte de fiecare manevră efectuată.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
trafic,
aglomeraţie,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici