Video Şase persoane, printre care trei copii, rănite în urma unui accident rutier ce a avut loc lângă Timişoara - VIDEO

Şase persoane, printre care şi trei copii cu vârste mai mici de şase ani, au fost rănite, joi dimineaţa, în urma unui accident petrecut în localitatea Moşniţa Nouă, în apropiere de Timişoara, transmite corespondentul MEDIAFAX.

551 afișări

Reprezentanţii IPJ Timişoara au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că accidentul s-a petrecut după ce o femeie în vârstă de 41 de ani, aflată la volanul unui autoturism, nu a acordat prioritate unui alt autoturism, care se deplasa pe drumul principal din Moşniţa Nouă, dinspre Albina spre Timişoara.

În urma impactului, autoturismul care circula regulamentar a fost proiectat într-un şanţ din afara şoselei. Şase persoane care se aflau în cele două autoturisme au fost rănite şi transportate la spital. Printre răniţi se numără şi trei copii care, potrivit poliţiştilor, au vârstă mai mici de şase ani.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cum s-a petrecut accidentul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici