Video SCANDAL la Spitalul din Craiova, după ce medicul concediat anul trecut s-a întors la serviciu. A fost nevoie de intervenţia poliţiei | VIDEO

Medicul Liviu Riza, de la Spitalul de Urgenţă Craiova, care a fost concediat anul trecut pentru abateri disciplinare şi apoi repus în funcţie după ce a câştigat acest drept în instanţă, este în centrul unui nou scandal, după ce ar fi intrat îmbrăcat cu hainele de stradă în blocul operator.

3829 afișări

Scandal dintre medicii din Secţia de Urologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Craiova pornit chiar în sala de operaţie, unde medicul Liviu Riza ar fi intrat în hainele de stradă în blocul operator pentru a se certa cu colegii aflaţi în timpul unei intervenţii chirurgicale.

Scadalul a continuat şi în afara sălii de operaţie, fiind chemată şi poliţia.

Medicul urolog acuzat că a intrat îmbrăcat cu hainele de stradă în blocul operator a fost concediat anul trecut pentru abateri indisciplinare, dar a câştigat în instanţă dreptul de a fi reîncadrat pe post.

Conducerea spitalului a fost sesizată şi de această dată şi a anunţat că evenimentul de joi va fi cercetat în comisia de disciplină.

„Evenimentul de astăzi (joi – n.r.) intră în Comisia de disciplină. Avem deja patru reclamaţii asemănătoare”, susţine dr. Eugen Georgescu, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Craiova.

Doctorul Liviu Riza a fost concediat anul trecut în luna octombrie pentru abateri disciplinare consemnate şi la Comisia de disciplină a unităţii medicale. Acesta a atacat în instanţă concedierea şi magistraţii i-au dat câştig de cauză la sfârşitul lunii trecute.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici