Video Se găsesc din nou măşti în farmacii. Şi chiar la preţuri rezonabile

  • Farmaciile şi-au reînnoit stocurile de măşti de protecţie
  • Preţul unei astfel de măşti sanitare este de 7,5 lei
  • Poţi cumpăra cel mult 7 măşti de protecţie, farmaciile nu vând mai multe
  • De mâine, în Maramureş, Iaşi, Galaţi şi Vaslui, e obligatorie purtarea măştii de protecţie
47262 afișări

Dacă nu ai reuşit până acum să cumperi măşti de protecţie, iar preţurile din online te-au îngrozit, am veşti bune. Farmaciile s-au aprovizionat şi de acum se găsesc din nou la vânzare. Costă 7 lei şi 50 de bani una, dar ai voie să cumperi doar 7 bucăţi.

Oamenii care până mai ieri căutau disperaţi în toate farmaciile măşti de protecţie răsuflă acum uşuraţi.

Măştile sunt aduse din China şi sunt tratate împotriva virusurilor.

În urmă cu puţin timp însă nevoia i-a învăţat însă pe mulţi. Şi-au confecţionat singuri măşti de protecţie, dar parcă tot mai sigure sunt cele din farmacii.

Din păcate, nu în toate oraşele se găsesc însă echipamente de protecţie. La Galaţi, de exemplu, farmaciile te anunţă din pragul uşii că nu au la vânzare măşti, mănuşi sau dezinfectanţi. Aspectul le-a scăpat probabil autorităţilor din zonă. Pentru că de mâine măştile sanitare devin obligatorii pentru cei care ies din casă. Galaţi e unul dintre cele patru judeţe în care s-a luat această măsură, alături de Maramureş, Iaşi şi Vaslui. Cei care ies din casă fără mască riscă să fie amendaţi.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici