Video Trafic de coşmar pentru bucureştenii care s-au întors din mini-vacanţa de Paşte. Coloană de 7 kilometri, pe Autostrada Bucureşti-Piteşti | FOTO, VIDEO

Circulaţia rutieră se desfăşoară îngreunat pe drumurile spre Bucureşti, pe A1 Bucureşti-Piteşti coloana fiind de circa 7 kilometri, iar pe A2 Bucureşti-Constanţa de 3 kilometri, potrivit Centrului Infotrafic.Poliţiştii acţionează cu aproximativ 300 de aparate radar.

2548 afișări

UPDATE ora 20.17. Se circulă îngreunat şi pe următoarele drumuri:

- DN1, între Predeal şi Buşteni, respectiv Posada şi Comarnic;

- DN1A, între Vălenii de Munte şi Făgetu;

- DN2 Focşani - Goleşti şi Aliceni - Buzău;

- DN3, între Brăneşti şi Pantelimon;

- DN6, între Mihăileşti şi Prunaru;

- DN7 Piteşti - Morăreşti şi centura mun. Râmnicu Vâlcea;

- DN65, între Lunca Corbului şi Albota.

UPDATE ora 16.36: Circulaţia se desfăşoară cu dificultate, luni, pe mai multe drumuri naţionale şi autostrăzi din ţară, la finalul vacanţei de Paşti, poliţiştii recomandând prudenţă în trafic. Este aglomerat pe DN 1, DN 6, DN 65, dar şi pe A1 Bucureşti - Piteşti, potrivit Centrului Infotrafic din cadrul IGPR.

Potrivit Centrului Infotrafic din cadrul Inspectoratul General al Poliţiei Române, din cauza numărului mare de autovehicule care se deplasează către Capitală, se circulă în condiţii de aglomeraţie pe mai multe tronsoane de drumuri naţionale şi autostrăzi.

Astfel, se circulă cu dificultate pe DN1, în staţiunile montane de pe Valea Prahovei, între Predeal şi Buşteni, pe sensul de mers către Bucureşti, precum şi în localitatea Otopeni, la intrarea în capitală, pe DN 1, DN1A, în localitatea Mogoşoaia, în direcţia Buftea – Bucureşti, precum şi pe DN2, între Focşani şi Goleşti, judeţul Vrancea, pe sensul de mers către Râmnicu Sărat.

De asemenea, este aglomerat şi DN6, între Alexandria şi Prunaru, judeţul Teleorman, în direcţia către Bucureşti, dar şi DN7, pe centura municipiului Râmnicu Vâlcea, judeţul Vâlcea, pe sensul de deplasare către Piteşti.

Se circulă dificil şi pe DN65, între localităţile Lunca Corbului şi Albota, judeţul Argeş, în direcţia către Bucureşti, pe Centura Capitalei, în zona Pantelimon, pe sensul de mers Voluntari – Glina.

Şi pe A1 Bucureşti – Piteşti se circulă în condiţii dificile de la kilometrul 21, până la intrarea în Capitală.

"Avem pe DN1 trafic aglomerat pe raza staţiunilor montane, Predeal Sinaia, s-a dispus măsura devierii traficului pe DN 1 A, de la Braşov pe Cheia - Ploieşti. Valori ridicate de trafic înregistrăm si pe Autostrada Bucureşti-Piteşti, DN2, DN 65, DN7 - Ramnicu Vâlcea Piteşti, si DN 6", a declarat Florentin Brăcea, directorul Direcţiei Rutiere a IGPR.

Pe drumurile naţionale vor acţiona peste 1400 de poliţişti rutieri cu aproximativ 300 de aparate radar. De la ora 15.00 un elicopter al IGPR va monitoriza monitoriza traficul.

Reprezentanţii Poliţiei Rutiere susţin că în ultimele patru zile s-au înregistrat 98 de accidente grave, în urma cărora 18 persoane au decedat, alte 12 fiind rănite. Aceştia precizează că evenimentele de acest gen sunt în scădere faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici