Video Un bărbat a murit într-un incendiu izbucnit la două locuinţe din Bistriţa-Năsăud | FOTO, VIDEO

Un incendiu a cuprins marţi dimineaţă două locuinţe construite din lemn în localitatea Suplai, judeţul Bistriţa-Năsăud, un bărbat de 69 de ani pierzându-şi viaţa.

242 afișări

Potrivit ISU Bistriţa-Năsăud, incendiul a izbucnit în imobiliul în care se afla bărbatul şi s-a extins rapid la cel de-al doilea imobil, trei echipaje ale pompierilor militari din Năsăud şi Zagra încercând mai bine de patru ore să ţină flăcările sub control.

"Ambele imobile erau construite din lemn, edificate foarte aproape unul de celălalt. În momentul ajungerii la locul intervenţiei, incendiul se manifesta generalizat. Trei echipaje de pompieri militari de la Secţia Năsăud, cu două autospeciale de stingere şi o ambulanţă SMURD de prim ajutor şi voluntarii de la SVSU Zagra, cu o autospecială, au acţionat preţ de câteva ore pentru localizarea şi lichidarea incendiului, respectiv îndepărtarea elementelor de construcţie care prezentau riscul prăbuşirii. Imediat ce s-a putut asigura accesul în casă, pompierii militari au găsit un bărbat în vârstă de 69 de ani, decedat", a anunţat purtătorul de cuvânt al ISU Bistriţa-Năsăud, Marius Rus.

În incendiu a ars în totalitate o casă de aproximativ 28 mp, cea de-a doua locuinţă fiind afectată în proporţie de 70%.

Pompierii şi poliţiştii au început o anchetă pentru a stabili cum a izbucnit incendiul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici