Video Un echipaj de poliţie, implicat într-un accident rutier în Capitală. O persoană rănită

Un echipaj de poliţie a fost implicat într-un accident produs pe bulevardul Alexandru Obregia din Capitală, în urma impactului fiind rănită o persoană. Primele verificări arată că şoferul autospecialei nu s-a asigurat la schimbarea sensului şi a lovit o maşină care circula, la rândul ei, cu spatele.

1033 afișări

Brigada Rutieră anunţă că miercuri după-amiază a fost sesizată cu privire la producerea, pe bulevardul Alexandru Obregia din Capitală, a unui accident rutier în care a fost implicat un echipaj de poliţie din cadrul Secţiei 15.

„În urma accidentului rutier a rezultat rănirea uşoară a pasagerului din autospeciala de poliţie, care a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale”, informează reprezentanţii Brigăzii Rutiere.

În prezent sunt efectuate cercetări la faţa locului, însă din primele verificări a rezultat că şoferul maşinii de poliţie nu s-a asigurat la schimbarea sensului de mers şi a lovit un alt autovehicul care circula, la rândul lui, cu spatele.

 

Taguri:
accident,
poliţie,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici