Video Un jandarm a LOVIT un elev într-un liceu unde avea loc examenul de bacalaureat

Un jandarm a lovit, luni, un elev într-un liceu din judeţul Giurgiu, unde avea loc examenul de bacalaureat, agentul depunându-şi demisia miercuri dimineaţă. Jandarmeria Română a anunţat că a dispus un control în acest caz.

5627 afișări

"Astăzi dimineaţă (miercuri -n.r.) ne-au fost arătate nişte imagini în care un subofiţer loveşte un elev. Luni, la liceul "Tiu Dumitrescu" din oraşul Mihăileşti a avut loc evenimentul. Jandarmeria asigura măsurile de ordine şi linişte publică la bacalaureat şi a spus că le-a atras atenţia unor elevi că fac zgomot, iar un elev i-a adresat injurii", a declarat, pentru MEDIAFAX, Nicoleta Beianu, purtător de cuvânt Jandarmeria Giurgiu.

Părinţii elevului au depus plângere, care a fost declinată la Parchetul Militar, iar subofiţerul, care lucrează în Jandarmerie din 2005 şi are în jur de 40 de ani, şi-a prezentat demisia miercuri dimineaţă, potrivit sursei citate.

Jandarmeria Română a anunţat că a dispus un control în acest caz.

"Conducerea unităţii din care face parte jandarmul a vizionat imaginile care surprind incidentul şi a demarat activităţile necesare pentru punerea la dispoziţia Parchetului Militar a tuturor informaţiilor, în vederea soluţionării cât mai urgente a cauzei. Jandarmeria Română dezaprobă cu fermitate astfel de comportamente individuale care aduc atingere onoarei şi demnităţii militare şi lezează integritatea fizică a persoanei, şi se delimitează de atitudinea jandarmului implicat în incident. Pentru evitarea pe viitor a unor situaţii de acest gen, conducerea Jandarmeriei Române a dispus constituirea unei comisii de verificare şi control, care va analiza cauzele ce au condus la producerea acestui eveniment", se arată într-un comunicat de presă al Jandarmeriei Române, remis MEDIAFAX.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici