Video Unul dintre liderii clanului Caran, ridicat de poliţie. Se ascundea într-un "tunel" săpat în casă/ UPDATE Un alt membru al grupării care se sustrăgea unei condamnări a fost prins

Unul dintre liderii clanului Caran din Capitală, Emil "al lui Caran", a fost prins miercuri de poliţiştii bucureşteni şi va fi încarcerat pentru executarea unei pedepse de 3 ani de închisoare, în casa sa fiind găsit un "tunel" în care s-ar fi ascuns, anunţă Poliţia Capitalei.

10879 afișări

"În cursul zilei de astăzi, 7 decembrie a.c., poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis pe numele unui bărbat de 36 de ani, prin care a fost condamnat la 3 ani închisoare, pentru săvârşirea infracţiunilor de cămătărie şi şantaj în anul 2012, în municipiul Bucureşti. De asemenea, pe numele acestuia era emis şi un mandat de arestare preventivă într-o altă cauză de cămătărie şi şantaj, instrumentat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti", se arată într-un comunicat al Poliţiei Capitalei remis agenţiei de presă MEDIAFAX.

Surse apropiate anchetei au precizat pentru agenţia de presă MEDIAFAX că este vorba despre Emil "al lui Caran", unul dintre liderii clanului cu acelaşi nume, căutat pentru zeci de fapte de şantaj şi cămătărie.

Aceasta era urmărit din luna iunie a acestui an şi a fost găsit, miercuri, într-o locuinţă din sectorul 3 al Capitalei, în care avea improvizată o ascunzătoare de tip "tunel". Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Capitalei, tunelul pornea din peretele exterior al saunei, intrarea fiind disimulată cu plăci de lemn.

Un alt membru al grupării Caran care se sustrăgea unei condamnări de trei ani, depistat de poliţişti

Poliţia Capitalei anunţă că în cursul zilei de miercuri un alt membru al grupării Caran, care se sustrăgea unei condamnări de trei ani şi zece luni de închisoare, a fost găsit de poliţişti în judeţul Ilfov.

"Poliţiştii din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis pe numele unui bărbat în vârstă de 40 de ani, prin care a fost condamnat la trei ani şi zece luni închisoare, pentru săvârşirea infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. De asemenea, pe numele acestiua era emis şi un mandat de arestare preventivă într-o altă cauză de cămătărie şi şantaj. Acesta era urmărit din luna octombrie 2015şi a fost depistat într-o locuinţă de pe raza judeţului Ilfov", transmite Poliţia Capitalei printr-un comunicat de presă.

Potrivit unor surse judiciare, bărbatul ar fi membru al grupării Caran.

Tot miercuri, a fost prins de poliţiştii bucureşteni unul dintre liderii clanului Caran din Capitală, Emil "al lui Caran", acesta fiind încarcerat pentru executarea unei pedepse de 3 ani de închisoare, în casa sa fiind găsit un "tunel" în care s-ar fi ascuns, anunţă Poliţia Capitalei.

"Poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis pe numele unui bărbat de 36 de ani, prin care a fost condamnat la 3 ani închisoare, pentru săvârşirea infracţiunilor de cămătărie şi şantaj în anul 2012, în municipiul Bucureşti. De asemenea, pe numele acestuia era emis şi un mandat de arestare preventivă într-o altă cauză de cămătărie şi şantaj, instrumentat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti", se arată într-un comunicat al Poliţiei Capitalei remis agenţiei de presă MEDIAFAX.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici