UPDATE Accident grav pe DN 54A, în judeţul Olt: trei persoane rănite şi una decedată. O fetiţă de 9 ani, în stare critică

  • Patru persoane au fost rănite, sâmbătă, după impactul dintre două maşini, pe DN 54A, în Corabia, judeţul Olt.
  • Traficul rurtier în zonă este blocat.
488 afișări
Imaginea articolului UPDATE Accident grav  pe DN 54A, în judeţul Olt: trei persoane rănite şi una decedată. O fetiţă de 9 ani, în stare critică

Accident grav pe DN 54A, în judeţul Olt: patru răniţi. O fetiţă de 9 ani, în stare critică

Trei persoane au fost rănite şi una a decedat, sâmbătă, după impactul dintre două maşini, pe DN 54A, în Corabia, judeţul Olt. 

 

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române a transmis că două maşini au fost implicate într-o coliziune, pe DN 54A, la ieşirea din localitatea Corabia, judeţul Olt, către Bechet.

Patru persoane au fost rănite, victimele fiind asistate medical la faţa locului, unul dintre şoferi, în vârstă de 25 de ani, şi o fetiţă de 9 ani, care se afla în maşina acestuia, fiind în stare critică.

Timp de o oră, medicii l-au resuscitat pe tânărul de 25 de ani, însă manevrele nu au avut rezultat, fiind declarat decesul.

Într-un autoturism erau patru persoane. Şoferul se afla în stop cardio-respirator (şi a decedat - nr.). O fetiţă de nouă ani urmează să fie transportată la UPU Craiova cu elicopterul SMURD. Un băiat de 11 ani a fost transportat la Spitalul Corabia şi mama minorilor, în vârstă de 32 de ani, a fost transportată tot la Spitalul Corabia. Şoferul celuilalt autoturism, în vârstă de 57 de ani, a fost asistat la locul evenimentului şi a refuzat transportul la spital”, au transmis reprezentanţii ISU Olt.

Toate cele cinci persoane implicate în accident sunt din oraşul Corabia.

Unul dintre conducătorii auto nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice în momentul producerii evenimentului, iar cel de-al doilea nu a putut fi testat”, au transmis reprezentanţii Poliţiei Olt.

Poliţiştii fac cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc accidentul.

Traficul rutier în zona producerii accidentului este blocat la ora transmiterii ştirii.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
accident,
rănit,
corabia

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici