Video VIDEO Caz revoltător: Un bărbat căzut pe stradă, inconştient, jefuit de un tânăr în Sectorul 5 al Capitalei

  • Un bărbat căzut pe stradă, inconştient, a fost jefuit de un tânăr de 20 de ani, care a profitat de starea gravă în care se afla.
  • Evenimentul s-a produs miercuri, în Sectorul 5 al Capitalei, iar tânărul a fost prins de jandarmi.
2396 afișări

Jandarmii au observat miercuri, pe o stradă din Sectorul 5 al Capitalei, un bărbat cu răni sângerânde care zăcea pe marginea trotuarului, aproape inconştient.

Jandarmii i-au acordat primul ajutor până la sosirea ambulanţei.

„Între timp, incidentul a adunat mai mulţi curioşi care le-au oferit jandarmilor informaţii noi. Bărbatul rănit fusese jefuit de un tânăr, care a profitat de starea de inconştienţă a victimei, luându-i banii”, transmit reprezentanţii Jandarmeriei Române.

La câteva străzi de locul unde zăcea inconştient bărbatul căzut pe stradă, jandarmii au observat, într-o maşină, un tânăr care corespundea descrierilor primite de la cetăţeni.

Oprit şi legitimat, în urma controlului, au fost găsiţi banii pe care tânărul a recunoscut că îi furase de la bărbatul rănit.

Tânărul de 20 de ani era cunoscut cu activităţi infracţionale.

Bărbatul rănit a fost dus la spital, pentru îngrijiri medicale, iar tânărul la secţia de Poliţie, unde i s-a întocmit un nou dosar penal.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici