VIDEO Circulaţia pe Autostrada Sibiu-Orăştie, blocată. Un camion cu lemne a pierdut încărcătura

  • Circulaţia este oprită, vineri seara, pe Autostrada A1 Sibiu – Orăştie, în zona Mohu
  • Un camion ce căra lemne a pierdut încărcătura pe drum
1337 afișări
Imaginea articolului VIDEO Circulaţia pe Autostrada Sibiu-Orăştie, blocată. Un camion cu lemne a pierdut încărcătura

Circulaţia pe Autostrada Sibiu-Orăştie, blocată. Un camion cu lemne a pierdut încărcătura pe drum

Circulaţia este oprită, vineri seara, pe Autostrada A1 Sibiu – Orăştie, în zona Mohu, după ce un camion în care era o cantitate mare de material lemnos a pierdut încărcătura pe drum.
 
Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române a transmis, vineri seara, că circulaţia este oprită pe Autostrada A1, pe sensul Sibiu către Sebeş, la kilometrul 242 (centura Sibiu), respectiv zona localităţii Mohu, din cauza materialului lemnos căzut pe carosabil dintr-un autocamion.
 
Nu au fost înregistrate victime.
 
La ora transmiterii ştirii se acţionează pentru îndepărtarea materialului lemnos de pe carosabil, urmând ca apoi să se reia traficul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici