VIDEO, FOTO | Grav accident în Braşov: O femeie a fost rănită după ce un TIR a intrat într-un imobil şi a rupt o ţeavă de gaz

O femeie de 60 de ani a fost rănită sâmbătă într-un accident care a avut loc pe DN 73, în localitatea Tohanu Nou, judeţul Braşov, după ce un TIR a pierdut controlul asupra volanului şi a intrat într-un imobil, rupând o ţeavă de gaz. Traficul pe DN 73 este blocat.

672 afișări
Imaginea articolului VIDEO, FOTO | Grav accident în Braşov: O femeie a fost rănită după ce un TIR a intrat într-un imobil şi a rupt o ţeavă de gaz

O femeie a fost rănită, după ce un TIR a intrat într-un imobil şi a rupt o ţeavă de gaz - FOTO

Purtătorul de cuvânt al ISU Braşov, Ciprian Sfreja, a declarat că femeia rănită primeşte îngrijiri la faţa locului de la paramedicii SMURD, urmând să fie dusă la spital.

„Un TIR a intrat într-un imobil, rănind o femeie de 60 de ani. Se pare că victima a suferit o fractură la membrul inferior. Primeşte îngrijiri la faţa locului. De asemenea, asigurăm măsuri preventive, pentru că a fost fisurată o ţeavă de gaz. Nu există pericol de explozie, un echipaj de la societatea de gaz fiind la faţa locului pentru a remedia problema”, a declarat Sfreja.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că din cauza accidentului rutier traficul este restricţionat, la ora transmiterii acestei ştiri, pe DN73 Bran – Zărneşti, pe raza localităţii Tohanu Nou (strada Libertăţii).

Potrivit poliţiştilor, circulaţia va fi permisă pe sensul Braşov către Piteşti pe DN73, iar participanţii la trafic ca vin dinspre Piteşti au fost deviaţi pe ruta DN73A către Braşov.

Se estimează ca în aproximativ o oră traficul să revină la normal.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici