Video VIDEO - Incendiu devastator la un abator de păsări. UPDATE: Cauza, un scurtcircuit electric

Un incendiu puternic a izbucnit, miercuri dimineaţă, la un abator de păsări din satul Sălcioara, judeţul Vaslui. Zeci de pompieri intervin pentru stingerea flăcărilor.

1942 afișări

UPDATE: Cauza incendiului de la un abator de păsări din judeţul Vaslui, un scurtcircuit electric

Cauza probabilă a incendiului izbucnit, miercuri dimineaţă, la un abator de păsări din satul Sălcioara, judeţul Vaslui, este un scurtcircuit electric, potrivit reprezentanţilor ISU. Au ars 5.000 metri pătraţi din hală, instalaţii şi 200 de tone de carne.

Potrivit reprezentanţilor ISU Vaslui, în incendiul izbucnit, miercuri dimineaţă, la un abator de păsări din satul Sălcioara au ars 5.000 metri pătraţi din hală, instalaţii, echipamentele specifice şi 200 de tone de carne.

Cauza probabilă este un scurtcircuit electric.

La faţa locului a rămas o autospecială de lucru cu apă şi spumă pentru a supraveghea zona.

Incendiul a izbucnit miercuri dimineaţă la un abator de păsări din satul Sălcioara şi au intervenit opt autospeciale şi 32 de pompieri.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici