Video VIDEO Jandarmeria implicată într-un nou incident. Un jandarm a cazut de pe cal la paradă

  • În timpul paradei militare de 1 decembrie, în zona Pieţei Presei Libere, un jandarm a fost filmat căzând de pe cal, cât timp încerca să încalece.
  • Clipul video realizat de un utlizator a ajuns în scurt timp viral pe reţelele de socializare.
6829 afișări

Din imaginile surprinse se poate observa cum jandarmul încearcă, într-un avât de curaj, să încalece. Însă eforturile lui sunt fără succes în ciuda ajutorului colegilor. Incidentul a avut loc în timpul paradei de 1 decembrie din Bucureşti. 

Jandarmeria revine astfel în atenţia publicului, după ce abia ce s-au scuzat pentru defilarea de la Cluj-Napoca.

În urma evenimentelor Jandarmeria susţine că a fost constituită o comisie de cercetare disciplinare care va impune măsurile legale ce se impun.

Referitor la incidentul care a avut loc în zona Pieţei Presei Libere, Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti face următoarele precizări:

Incidentul a fost adus la cunoştinţa comenzii DGJMB, care a dispus imediat constituirea unei comisii de cercetare prealabilă. Pe baza concluziilor preliminare, vă informăm că a fost constatat un comportament individual izolat, care aduce atingere onoarei şi demnităţii militare, iar măsurile de sancţionare vor fi stabilite în cadrul consiliului de onoare.

De asemenea, vă informăm că vor fi efectuate şi demersuri pentru constituirea DGJMB ca parte civilă pentru prejudiciile de imagine aduse de comportamentul angajatului nostru.

Reiterăm faptul că nu vom tolera nicio formă de abatere de la principiile solide pe care este clădită instituţia noastră şi vom comunica, în continuare, cu celeritate, concluziile verificărilor pe care le-am demarat”, a precizat jandarmeria într-un comunicat.

Sursa video: Radu Dragomir/ Facebook

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici