Video VIDEO Moment în timpul marşului din Capitală în care POLIŢIŞTII au fost huiduiţi: "Asasinii, aţi ucis un copil! "

Poliţiştii chemaţi să asigure securitatea pe traseul protestului din Capitală au fost huiduiţi, sâmbătă seara, de către protestatari, ca reacţie la cazul din Caracal, acolo unde o fată de 15 ani, Alexandra, nu a fost salvată de poliţişti, pentru că aceştia au intervenit prea târziu.

3161 afișări

"Asasinii, aţi ucis un copil! ", au strigat oamenii în momentul în care au văzut poliţişti pe marginea drumului.

Circa 3.000 de persoane au pornit în marş de la Palatul Victoria spre sediul MAI.

Protestatarii reproşează autorităţilor că au intervenit prea târziu în cazul fetei din Caracal şi că, deşi a avut o şansă să sune la 112, nu a fost scoasă la timp din mâinile criminalului.

Poliţiştii au acuzat că nu au putut intra în casa suspectă decât după ora 6 dimineaţa, din lipsa mandatului de percheziţie. De cealată parte, procurorul de caz a precizat, într-un raport intern, că a emis mandatul la 3.00 noaptea, dar nu mai erau echipe de poliţişti la muncă.

Principalul suspect, Gheorghe Dincă, a fost arestat pentru 30 de zile, dar nu sub acuzaţia de omor, ci de trafic de minori şi viol.

Taguri:
protest,
caracal,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici