Video VIDEO Pompierii din Arad au salvat un mânz care a căzut într-un puţ adânc de şase metri 

Pompierii din Arad au salvat, luni, un mânz care a căzut într-un puţ adânc de circa şase metri, aflat pe un câmp din judeţ, un salvator coborând pentru a putea salva căluţul, transmite corespondentul MEDIAFAX. 

264 afișări

Mânzul a căzut într-un puţ adânc de 6 metri, pe un câmp din oraşul Curtici, iar oamenii au sunat la 112 pentru a cere ajutor.

„În urma unui apel pe Serviciul Unic de Urgenţă 112 s-au deplasat un echipaj de deblocare-salvare şi un echipaj cu autospecială descarcerare grea. În momentul sosirii la locul incidentului, salvatorii au constatat că este vorba de un mânz, căzut într-un puţ fără apă, de circa şase metri adâncime. Echipajul a acţionat pentru scoatere acestuia. Un subofiţer a coborât în un puţ şi a reuşit cu ajutorul unui ham şi a furtunelor de pe autospecială să prindă animalul, iar cu ajutorul macaralei de pe descarcerarea grea, acesta a fost scos la suprafaţă”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad, căpitan George Pleşca.

Potrivit acestuia, animalul a fost scos în siguranţă şi predat proprietarului.

Pompierii atrag atenţia că acel puţ nu era acoperit, iar pericolul să cadă şi persoane era mare.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici