Video VIDEO Tanti Lucreţia a ajuns şi la protestele de la Cotroceni. Oamenii: Ori eşti cu noi, ori cu ei

Tanti Lucreţia, femeia din Bacău, ce a participat la protestele de joi de la Palatul Victoria, a venit vineri seara şi la mitingul de la Palatul Cotroceni. Deşi femeia a vrut să transmită în ambele părţi un mesaj de unitate, protestatari i-au cerut să aleagă o tabără.

6700 afișări

Tanti Lucreţia, o casnică din Bacău, a călătorit ore bune ca să ajungă joi seară în Piaţa Victoriei pentru a aduce un mesaj de unitate. Şi nu orircum. Femeia s-a îmbrăcat în straie tradiţionale româneşti. A stricat şi rochia de mireasă a fetei sale pentru a-şi face o năframă pe care a cusut tricolorul, în semnul crucii.

"Am venit din Moldova văzând aseară incidentul de la Cotroceni, m-am gândit că ar fi bine să vin să aduc un altfel de mesaj în Bucureşti. De asta m-am îmbrăcat deosebit. Un mesaj de înţelepciune pentru fiecare", spunea femeia joi seara.

VIDEO TANTI LUCREŢIA IERI, ÎN PIAŢA VICTORIEI 

Şi cu acelaşi gând a mers vineri la Cotroceni. Cu o icoană în mâini, tanti Lucreţia a vrut să facă pace între protestatari.

VIDEO TANTI LUCREŢIA AZI, LA PALATUL COTROCENI

"Fiii noştri să fie alături de noi. Pace, nu război", a strigat femeia, în timp ce din spate se auzea "să nu ne vândă ţara Iohannis".

Întrebată unde va rămâne să scandeze, tanti Lucreţia a ales Palatul Cotroceni, mai mult îndemnată de oameni "Păi ori cu noi, ori cu ei".

"Am fost acolo pentru copii şi am venit şi aici. Să le dea Dumnezeu înţelepciune între instituţii şi oameni. Să fie veseli şi bucuroşi. Unire! Unire!", striga tanti Lucreţia.

Din spate, protestatarii, care au ascultat-o o vreme, au continuat "DNA, fără cucuvea".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici