Video FOTO, VIDEO Trafic rutier îngreunat pe Valea Oltului, după ce DN 7 a fost inundat

Traficul rutier este îngreunat, luni, pe Valea Oltului, după ce Drumul Naţional a fost inundat, în localitatea Câinenii Mari din judeţul Vâlcea, din cauza apei scurse de pe versanţi în urma precipitaţiilor abundente, transmite corespondentul MEDIAFAX.

854 afișări

Purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea, Cătălin Popescu, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că adâncimea apei este de aproximativ 10 centimetri.

”Pompierii ISU Vâlcea intervin pentru evacuarea apei pe Drumul Naţional 7, la kilometrul 234, în zona Balta Verde. Se circulă pe ambele sensuri, iar apa are aproximativ zece centimetri”, a declarat reprezentantul ISU.



Potrivit localnicilor, zona este una frecvent inundabilă, mai ales în perioadele cu precipitaţii abundente.

Traficul rutier se desfăşoară cu dificultate din cauza apei de pe drum.

Luni, codul portocaliu de ploi a fost prelungit până marţi la ora 10.00, meteorologii anunţând ploi torenţiale pentru luni mai ales în Oltenia, Muntenia, sudul Banatului şi local în Transilvania şi Moldova, iar noaptea cu precădere în Dobrogea, cea mai mare parte a Munteniei şi în sudul Moldovei.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici