Zăpadă şi ceaţă pe Transfăgărăşan. Drumarii se străduiesc să menţină drumul deschis

Este zăpadă şi ceaţă pe Transfăgărăşan. Drumarii continuă să intervină pe una dintre cele mai spectaculoase şosele din România şi spun că se străduiesc să menţină drumul deschis cât de mult posibil.

693 afișări
Imaginea articolului Zăpadă şi ceaţă pe Transfăgărăşan. Drumarii se străduiesc să menţină drumul deschis

Sursa foto: DRDP Braşov

„Situaţia pe Transfăgărăşan este una de început de sezon de iarnă, zăpadă se aşterne. Cu toate acestea, nu este încă o problemă de siguranţă a traficului”, a declarat Tudor Duţu, directorul regional al Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri (DRDP) Braşov.

Drumarii intervin cu 3 utilaje de deszăpezire şi care răspândesc sare.

„Situaţia este sub control. Cu toate acestea, sfătuim participanţii la trafic să adapteze viteza la condiţiile de trafic, să aibă maşinile echipate pentru condiţii de iarnă. Vom încerca să ţinem acest sector de drum deschis cât mai mult timp posibil şi cât timp vremea ne va permite, ca să se poată circula în siguranţă pe acest cu sector”, a adăugat Duţu.

Transfăgărăşanul leagă Transilvania de Muntenia, traversând Munţii Făgăraş, cel mai înalt lanţ muntos din România.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici