Video Dinamo cere trecerea la sistemul cu 16 echipe în Liga 1. UPDATE: Protest al suporterilor în aproprierea stadionului

  • Bogdan Bălănescu îşi doreşte ca Liga 1 să treacă la formatul cu 16 echipe
  • În urma votului de la ultima adunare a FRF Dinamo nu mai are când să joace meciurile restante
  • Dacă Liga 1 trece la sistemul cu 16 echipe echipa din Ştefan cel Mare nu va retrograda
288 afișări

UPDATE Fanii lu Dinamo organizează un protest în faţa stadionului

Fanii lui Dinamo s-au adunat în aproprierea Stadionului Dinamo înaintea meciului cu Viitorul care va începe la ora 17:00. Ei cer ca Dinamo să nu fie retrogradată în afara terenului. În imagini se poate observa că majoritatea poartă măşti de protecţie.

Ştire iniţială

Preşedintele lui Dinamo, Bogdan Bălănescu voia ca echipa sa să se salveze de la retrogradare pe teren. Acest lucru nu mai e posibil după ultima adunare a Federaţiei Române de Fotbal. Dinamo nu mai are când să joace cele 5 partide restante pe care le avea.

Oficialul „câinilor” este de acord cu trecerea la sistemul cu 16 echipe în Liga 1, opţiune care o salvează pe Dinamo de la retrogradare.

”În momentul de faţă, conform deciziei Comitetului Executiv, jocurile lui Dinamo nu mai pot fi programate. Susţinem, bineînţeles, sistemul cu 16 echipe”, a declarat pentru Mediafax preşedintele lui Dinamo, Bogdan Bălănescu.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici