FC Timişoara, obligată la plata sumei de 37.000 de euro fundaşului Laszlo Sepsi

Clubul FC Timişoara a fost obligat de către Comisia pentru Soluţionarea Litigiilor din cadrul Ligii Profesioniste de Fotbal la achitarea sumei de 37.000 de euro fundaşului Laszlo Sepsi, în cinci zile de la data comunicării, informează surse din cadrul LPF.

124 afișări
Imaginea articolului FC Timişoara, obligată la plata sumei de 37.000 de euro fundaşului Laszlo Sepsi

FC Timişoara, obligată la plata sumei de 37.000 de euro fundaşului Laszlo Sepsi (Imagine: Shutterstock)

De asemenea, comisia şi-a declinat în şedinţa de marţi competenţa în litigiile pe care cluburile Sportul Studenţesc şi Universitatea Craiova le aveau cu jucătorii Tiberiu Bălan, Alexandru Ciupe, Costin Gheorghe, Vladimir Niculescu, Florentin Cruceru, Cristian Irimia, Viorel Ferfelea, respectiv Valerică Găman, Ştefan Bărboianu, Florin Costea, Alin Bujor, Alberto Lopez şi Ovidiu Dănănae către Camera pentru Soluţionarea Litigiilor din cadrul FRF. Membrii Comisiei au motivat decizia prin faptul că în şedinţa din 2 iunie, Comitetul Executiv al FRF a omologat clasamentul Ligii I, iar atât Universitatea Craiova, cât şi Sportul Studenţesc au retrogradat în liga a doua la finalul sezonului.

Litigiile dintre Emilian Dolha şi Dinamo, Valeriu Bordeanu şi Dinamo, FC Rapid şi Ionuţ Stancu au fost amânate, în timp ce cazul Sorin Frunză - Rapid a rămas în pronunţare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici