Video Naţionala de tineret a României s-a întors acasă. „Tricolorii mici”, întâmpinaţi de sute de suporteri pe aeroport | VIDEO

Sute de suporteri i-au aşteptat, sâmbătă dimineaţă, pe Aeroportul Henri Coandă, pe "tricolorii mici", la întoarcerea de la Campionatul European, acolo unde echipa U21 a ajuns până în semifinale.

1948 afișări

Galeria echipei naţionale, gruparea "Uniţi Sub Tricolor", a dat tonul, rând pe rând fiind intonate cântecele care i-au purtat pe tricolori spre semifinala cu Germania.

"Suntem mândri de voi!”, România, ale / România, ale”, ”Pentru noi, sunteţi campioni", au scandat fanii veniţi la aeroport.

Tricolorii mici au plecat din Italia vineri, 28 iunie, la ora 22:30, şi au ajuns pe aeroportul Henri Coandă din Bucureşti sâmbătă dimineaţă, 29 iunie, la ora 01:30.

Ambiţia, spiritul de sacrificiu şi dorinţa de "mai mult" de care au dat dovadă băieţii lui Mirel Rădoi la acest Campionat European i-a cucerit pe români, care i-au susţinut într-un număr foarte mare la toate cele patru meciuri jucate la turneul final.

În afară de suporterii care au mers pe stadioane, România U21 a ţinut cu sufletul la gură alte milioane de români, care i-au privit din faţa televizoarelor.

Taguri:
suporteri,
românia,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici