Oţelul Galaţi - Sportul Studenţesc, scor 1-0, în Liga I

Echipa Oţelul Galaţi a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), formaţia Sportul Studenţesc, într-un meci din cadrul etapei a XIV-a a Ligii I.

183 afișări
Imaginea articolului Oţelul Galaţi - Sportul Studenţesc, scor 1-0, în Liga I

Oţelul Galaţi - Sportul Studenţesc, scor 1-0, în Liga I (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

În minutul 49, Viglianti a executat o lovitură liberă de la 20 de metri, mingea a lovit bara, a revenit în careu şi de acolo Laurenţiu Iorga a trimis în poartă, mingea fiind deviată uşor de Curelea.

Oţelul: Grahovac - Râpă, Sergiu Costin, Perendja, Sălăgeanu - Filip (Paraschiv '69), Giurgiu - Antal (Frunză '88), Viglianti, Iorga (Silviu Ilie '80) - Pena. Antrenor: Dorinel Munteanu.

Sportul: Popescu - Beţa, Daniel Lung, Patriche, Farmache, Maxim - Lazăr, Lungu (Nistor '75), Târnăcop (Nicola '63) - Ferfelea, Curelea. Antrenor: Daniel Isăilă.

Cartonaşe galbene: Paraschiv '90+1 / Lungu '73, Ferfelea '83

Arbitri: Alexandru Tudor - Nicolae Megheşan, Gabriel Stroe - Florin Miron

Observatori: Cornel Sorescu, Ion Craiu

La meci au asistat aproximativ 4.000 de spectatori.

Jucătorii celor două echipe au evoluat cu o banderolă albă pe braţ, în semn de solidaritate cu fotbaliştii care au depus memorii la Camera pentru Soluţionarea Litigiilor (CSL) din cadrul LPF şi care nu au primit răspuns, în urma unei iniţiative a AFAN. În plus, jucătorii au afişat în momentul în care au intrat pe teren şi un banner cu mesajul: "LPF, FRF, respectaţi-ne".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici