Presa italiană scrie să "se mişcă ceva" în privinţa lui Mutu, care ar putea ajunge la Genoa

Presa italiană menţionează, sâmbătă, că, în ciuda faptului că oficialii grupării Fiorentina au anunţat că nu vor accepta un transfer al atacantului român Adrian Mutu la o echipă din Italia, există informaţii potrivit cărora acesta ar putea fi inclus într-un schimb de jucători cu gruparea Genoa.

63 afișări
Imaginea articolului Presa italiană scrie să "se mişcă ceva" în privinţa lui Mutu, care ar putea ajunge la Genoa

Presa italiană scrie să "se mişcă ceva" în privinţa lui Mutu, care ar putea ajunge la Genoa (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Nu numai AC Milan este pe urmele lui Criscito. Genoa are un vis interzis pe numele lui Adrian Mutu şi pentru a-l avea la dispoziţie pe român este dispusă să facă mari sacrificii. Este vorba despre un maxischimb, care, potrivit unor surse de la Florenţa, i-ar aduce pe Mutu, Felipe şi D'Agostino la gruparea Genoa, în timp ce Criscito şi Sculli ar trece la Fiorentina", a scris, sâmbătă, cotidianul Gazzetta dello Sport.

Şi site-ul viola news.com menţionează să "se mişcă ceva" în ceea ce-l priveşte pe Adrian Mutu, sursa citată susţinând că jucătorul este dorit de gruparea arabă Al Saad, care a fost pregătită de Cosmin Olăroiu. "Potrivit ultimelor informaţii, deşi Della Valle a anunţat oficial că Mutu este exclus din echipă şi a fost scos de pe lista de transferuri, este posibil să apără o modificare în politica societăţii viola în ceea ce-l priveşte pe Mutu, în cazul unei oferte substanţiale de la arabii de la Al Saad. De asemenea, nu este de exclus ca atacantul să fie implicat în unele negocieri pe care Fiorentina le are cu Genoa pentru aducerea lui Arno Domenico Criscito", scrie violanews.com.

La 5 ianuarie, site-ul oficial al clubului AC Fiorentina a anunţat, într-un comunicat, că atacantul român Adrian Mutu a părăsit antrenamentul fără să ofere vreo explicaţie şi că, urmare a comportamentului său din ultima perioadă, gruparea va deschide acţiuni în plan sportiv şi civil. Fostul impresar Ioan Becali a declarat ulterior, într-o emisiune televizată, că Mutu a părăsit antrenamentul Fiorentinei după ce a aflat că gruparea viola nu îi permite să se transfere la o altă echipă din Italia liber de contract. Apoi, Mutu a fost exclus din lotul Fiorentinei, fiind scos şi de pe lista de transferuri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici