Video Răzvan Burleanu, preşedintele FRF, audiat la Poliţie: Sunt doi angajaţi care spun că nu şi-au luat banii. E fals. Au fost şi în concediu

Preşedintele FRF a declarat, vineri seară, că poliţiştii i-au adus la cunoştinţă de un dosar deschis în urma unor plângeri depuse de doi foşti angajaţi, care susţin că nu au fost reintegraţi, Răzvan Burleanu precizând că acuzaţiile sunt false, ba chiar aceştia au plecat şi în concediu.

740 afișări

Răzvan Burleanu a precizat, la ieşirea de la poliţie, că cei doi foşti angajaţi sunt Alexandru Stici, care se ocupa de flota de maşini la nivelul Federaţiei Române de Fotbal, şi Marcel Paraschiv, care se ocupa de achiziţii.

"Sunt doi foşti angajaţi care au fost reintegraţi în această perioadă de timp, care au depus o plângere la adresa Federaţiei Române de Fotbal, ei spunând că nu au fost reintegraţi şi nu li s-au plătit drepturile salariale stabilite de către instanţă, lucru care este fals, adică e dovedit şi cu acte că oamenii şi-au primit salariile, ba mai mult au fost şi în concediu în toată această perioadă", a declarat preşedintele Federaţiei Române de Fotbal (FRF).

Răzvan Burleanu a mai spus că nu are nicio calitate în acest dosar.

"Am avut un proces civil de reintegrare a acestor foşti angajaţi ai Federaţiei, între timp s-au reintegrat, şi-au primit toate drepturle respective după care au considerat că trebuie să depună şi o plângere. Şi noi suntem surprinşi de acest dosar, credem că sunt doar nişte elemente de a ni se pune beţe în roate. Am stat aproape două ore aici", a completat Burleanu.

Preşedintele FRF a spus că instituţia pe care o conduce va pune la dispoziţia poliţiştilor toate informaţiile şi documentele necesare.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici