Pro Sport Bucharest Night Run: Peste 500 de persoane au participat la cursa desfăşurată pe Pasajul Basarab - FOTO

Peste 500 de participanţi au participat, sâmbătă, la ProSport Bucharest Night Run, care a avut loc pe Pasajul Basarab, unde au fost impuse restricţii de trafic între orele 21.00 şi 23.00.

288 afișări
Imaginea articolului Pro Sport Bucharest Night Run: Peste 500 de persoane au participat la cursa desfăşurată pe Pasajul Basarab - FOTO

Pro Sport Bucharest Night Run: Peste 500 de persoane au participat la cursa desfăşurată pe Pasajul Basarab (Imagine: Diana Zaharia/Mediafax Foto)

Spectacolul a început la ora 20:00 cu sesiuni de încălzire, distracţie şi concursuri, iar startul evenimentului s-a dat din parcarea Carrefour Orhideea.

La cea de-a treia ediţie a ProSport Bucharest Night Run, cursa masculină de 5.000 de metri a fost câştigată de Nicolae Soare, scrie Pro Sport.

"Am alergat doar 5 km pentru că mai am o cursă mâine. M-a impresionat cursa. Nu a fost dificil, pentru că de obicei alerg pe distanţe mai lungi", a declarat câştigătorul cursei de 5.000 de metri.

Pasajul Basarab a fost închis total circulaţiei rutiere, între orele 21:00 – 23:00: pe Pasajul Basarab, în ambele sensuri, fiind închise inclusiv rampele de acces pe pasaj; pe Calea Plevnei, între şos. Orhideelor şi rampă Pasaj Basarab (numai sensul dinspre şos. Orhideelor spre str. Witting); pe şos. Grozăveşti, între bd. Iuliu Maniu şi bd. Vasile Milea (ambele sensuri); pe şos. Nicolae Titulescu, între bd. Banu Manta şi rampa Pasaj Basarab.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici