Steaua învinge Internaţional, scor 2-0, şi ocupă locul al patrulea la sfârşitul sezonului

Steaua a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 2-0 (1-0), formaţia Internaţional Curtea de Argeş, în ultima etapă a Ligii I, rezultat cu care formaţia "roş-albastră" a ocupat poziţia a patra în clasamentul Ligii I.

43 afișări
Imaginea articolului Steaua învinge Internaţional, scor 2-0, şi ocupă locul al patrulea la sfârşitul sezonului

Steaua învinge Internaţional, scor 2-0, şi ocupă locul al patrulea la sfârşitul sezonului (Imagine: Constantin Vladescu/Arhiva Mediafax Foto)

Golurile steliştilor au fost marcate de Bogdan Stancu, în minutul 21, şi Romeo Surdu, în minutul 51.

Bogdan Stancu a deschis scorul pentru Steaua în minutul 21 al meciului după o lovitură liberă de la aproximativ 28 de metri. Şutul său, uşor deviat de zidul gazdelor, nu a putut fi respins de portarul gazdelor, Arcaba.

În minutul 51, Romeo Surdu a majorat diferenţa pe tabela de marcaj. Atacantul stelist a reluat din 6 metri o centrare a mijlocaşului armean Arman Karamyan.

Internaţional Curtea de Argeş a beneficiat de o lovitură de pedeapsă în minutul 76, după un fault al portarului Tătăruşanu asupra lui Stoianov, însă acelaşi jucător a ratat penaltiul obţinut.

Internaţional Curtea de Argeş: 22. Arcaba - 15. G. Matei, 3. Viera, 21. Chiricheş, 24. Frăsineanu - 10. C. Lazăr (25. Neagu '68), 14. Voiculeţ, 23. Fl. Popa, 7. Răduţ - 9. Apostu (11. Stoianov '57), 30. D. Stan (18. Antohi 61). Antrenor Ionuţ Badea.

Steaua: 12. Tătăruşanu - 3. Emeghara, 2. Parpas, 5. Jelev (26. Bicfalvi '18), 18. P. Marin - 17. Baciu - 10. C. Tănase (21. Matei '85), 14. Toja, 11. Arm. Karamyan (32. Filip '74) - 24. Surdu, 28. B. Stancu. Antrenor: Mihai Stoichiţă.

Cartonaşe galbene: Chiricheş '20

Arbitri: Mugurel Drăgănescu (central) - Vladimir Urzică, Ionuţ Babadac (asistenţi) - Mugurel Vădan.

Observatori: Viorel Ilinca, Valeriu Ioniţă. Supervizor: Valentin Alexandru.

Fundaşul stelist Jivko Jelev a părăsit terenul în minutul 18 după ce s-a autoaccidentat când a respins, din şpagat, o centrare a gazedelor.

Partida a fost urmărită de aproximativ 4.000 de spectatori, dintre care 200 de stelişti care au scandat împotriva finanţatorului stelist Gigi Becali pe parcursul meciului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici