Video Steaua şi Dinamo, implicate într-o campanie anti-violenţă pe stadioane înainte de meciul direct - GALERIE FOTO & VIDEO

Înaintea meciul direct, fotbaliştii Ciprian Marica şi Cătălin Carp de la Steaua, respectiv Paul Anton şi Steliano Filip de la Dinamo au fost invitaţi de Liga Profesionistă de Fotbal pentru a promova un mesaj anti-violenţă pe stadioanele din Liga 1.

908 afișări

Vicepreşedintele LPF, Robert Pongracz, Ionuţ "Pitbull" Atodiresei, Cătălin Carp şi Ciprian Marica (ambii Steaua), Steliano Filip şi Paul Anton (ambii Dinamo), respectiv luptătorul Mike "Hawaii" Brightmon au fost protagoniştii unui spot într-o campanie anti-violenţă a LPF.

Luptele se pratică doar în ring, iar fotbalul înseamnă spectacol - a fost mesajul către fanii stelişti şi dinamovişti. Steliano Filip şi Paul Anton au învăţat primii câteva procedee de MMA de la campionii din domeniu. Steliştii au venit şi ei la sală şi au urmărit cu mult interes un antrenament al lui Ionuţ Atodiresei.

La final, fotbaliştii celor două echipe şi luptătorii de MMA au dat autografe pe o minge care va fi oferită ca premiu de Liga Profesionistă de Fotbal într-un concurs pentru fani.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici