Thierry Henry a semnat pentru două luni cu Arsenal

Francezul Thierry Henry a fost împrumutat la Arsenal pentru două luni de clubul american New York Red Bulls (MLS), a anunţat, vineri, gruparea engleză.

104 afișări
Imaginea articolului Thierry Henry a semnat pentru două luni cu Arsenal

Thierry Henry (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Henry, în vârstă de 34 de ani, se antrenează cu Arsenal din noiembrie. Iar la 30 decembrie, managerul Arsene Wenger anunţase că atacantul va semna pe două luni.

Henry, 34 de ani, a petrecut opt sezoane la Arsenal Londra, între 1999 şi 2007.

"Sunt convins că în aceste două luni va aduce un plus echipei, în vestiar dar şi pe teren. Ne va fi de mare ajutor", a declarat Arsène Wenger.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici