Transferurile cu care Dinamo vrea să revină în prima ligă. Unul dintre jucători a evoluat la Saint-Etienne în Ligue 1

Administratorul special al clubului de fotbal Dinamo 1948, Vlad Iacob, a anunţat miercuri prin intermediul paginilor oficiale de Facebook şi Instagram ale clubului, transferurile jucătorilor francezi Lamine Ghezali şi Quentin Bena.

238 afișări
Imaginea articolului Transferurile cu care Dinamo vrea să revină în prima ligă. Unul dintre jucători a evoluat la Saint-Etienne în Ligue 1

Sursa foto: Facebook Dinamo Bucureşti

Mijlocaş ofensiv, 23 de ani împliniţi luna trecută, pe 6 iulie, Lamine Ghezali şi-a început cariera la Academia de juniori a clubului Saint-Etienne. A jucat pentru Saint-Etienne U19, Saint-Etienne B şi a debutat în Ligue 1 pentru prima echipă a francezilor în 2017.

Fost internaţional U17 şi U18 al Franţei, noul jucător al echipei bucureştene a mai evoluat, sub formă de împrumut, pentru Chateauroux şi Lyon La Duchere.

8 meciuri şi un gol are Lamine Ghezali pentru Saint-Etienne în prima ligă a campionatului francez. Ultimul meci jucat de Lamine Ghezali în Ligue 1 pentru prima echipă a celor de la Saint-Etienne a fost cu Lens, 1-2 în luna ianuarie a acestui an.

Fundaş central sau mijlocaş defensiv, născut pe 11 mai 1998, Quentin Bena a început fotbalul la Chatellerault şi, la 15 ani, a făcut pasul la Academia clubului Chamois Niortais.

A jucat în carieră pentru Niort U19, Niort B şi, în Ligue 2, pentru prima echipă a francezilor de la Niort.

40 de partide a adunat Quentin Bena pentru Niort în Ligue 2, a doua divizie a campionatului francez. A mai jucat două meciuri în Cupa Franţei şi 5 în Cupa Ligii.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici