Video Al patrulea deces din cauza coronavirusului, înregistrat în România. Femeia avea 72 de ani, nu călătorise şi spunea că nu a avut contact direct cu o persoană infectată

  • O femeie de 72 de ani din Suceava a murit din cauza infecţiei cu noul coronavirus
  • Pacienta avea diabet şi alte boli cardiovasculare şi nu a avut contact direct cu altă persoană infectată
  • Este cel de-al patrulea deces înregistrat în România, după cazurile de la Neamţ şi Craiova
14511 afișări
În această dimineaţă a fost  înregistrat al patrulea deces al unei persoane confirmată pozitiv la COVID 19.
 
Este vorba despre o femeie în vârstă de 72 ani, internată în data de 21 martie 2020 in Spitalul judeţean Suceava, cu afecţiuni asociate cronice (diabet, boli cardiovasculare). Femeia nu are istoric de călătorie şi nu a venit în contact cu o persoană confirmată pozitiv.

Alte trei decese pe teritoriul ţării noastre au fost confirmate duminică. Toate persoanele care au murit sufereau şi de alte boli grave. 

Numărul cazurilor confirmate în România era duminică, la ora 13, de 433. 64 dintre pacienţi au fost declaraţi vindecaţi şi au fost externaţi. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici