Video Luana Rednic: Au explodat două bombe în aeroport, după care s-au auzit focuri de armă - FOTO, VIDEO

Un nou atentat terorist a lovit Europa. În această dimineaţă, două explozii s-au produs pe aeroportul din Bruxelles, la terminalul plecări. Mai multe persoane au fost rănite, iar o parte a plafonului aeroportului s-a prăbuşit. 13 persoane ar fi decedat şi alte 35 au fost rănite, potrivit ultimelor informaţii.

4049 afișări

Printre persoanele aflate pe aeroportul Zaventem, din Bruxelles se afla şi fiica lui Mircea Rednic, Luana, care chiar în momentul exploziei vorbea cu tatăl ei la telefon.

"Au fost două bombe în aeroport. Eram la check-in, aşteptam să-mi iau bagajul. Lumea a început să alerge în toate direcţiile. La plecări şi înainte de control s-a produs. M-a luat un domn de la securitate, m-a trimis în biroul lui. Eram 8 persoane acolo şi ne-a încuiat. Lumea a luat-o la fugă, speriată. S-au auzit apoi focuri de armă. Am alergat şi nu m-am uitat în jur. Eram disperată să ies mai repede, mi-e frică să nu alerg într-o zonă în care erau alte bombe. Acum sunt nişte ambulanţe, pompieri pentru că a luat foc un restaurant unde era una dintre bombe", a declarat Luana Rednic la Digi24.

Potrivit unor informaţii furnizate de martori, exploziile ar fi avut loc la o poartă de unde urma să plece o cursă American Airlines.

"Am auzit la telefon explozia. Au fost două explozii. Luana a luat-o la fugă. Au fost preluaţi de cei de la securitate şi au fost băgaţi într-o cameră, culcaţi. Au stat cam 15 minute şi acum sunt pe pistă. E un haos, au căzut tavanele, e fum. Fiica mea e speriată, dar era în regulă. I-au evacuat din aeroport pe nu ştiu ce tunele, i-au dus pe pistă. Am încercat să mai vorbesc cu ea, dar n-am mai reuşit", a zis Mircea Rednic într-o intervenţie telefonică la televiziunea RTV.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici