Video Mai multe explozii puternice în Bruxelles. Bilanţul victimelor este în creştere. Momentul deflagraţiei surprins de camere. GALERIE FOTO, VIDEO

Mai multe explozii puternice s-au produs în această dimineată pe aeroportul Zaventem din Bruxelles, precum şi la staţia de metrou Maelbeek, informează presa străină.

10901 afișări

Martorii au declarat că au "simţit " undele de şoc provocate de explozii şi cred că deflagraţiile au avut loc la check-inul pentru cursa  American Airlines, la ora locală 8.00 dimineaţa( 9.00- ora României), relatează Daily Mail.

Potrivit unui martor citat de RTBF, mai multe persoane au fost rănite în terminalul de plecări din faţa hotelului Sheraton.Originea exploziilor este necunoscută momentan.

 

UPDATE 11:42 Imagini de la aeroport

 

UPDATE 11:40 Locurile în care au avut loc exploziile în această dimineaţă

 

UPDATE 11:25 Răniţii de la statia de metrou Maelbeek sunt transportaţi la spital

 

 

Aeroportul a fost evacuat şi toate zborurile au fost suspendate.

Potrivit imaginilor postate pe reţelele de socializare de martori, un fum negru se ridică din clădirea unui terminal.

 

 

 

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici