Video MEDIAFAX HEADLINES

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

1119 afișări

Meteorologii au prelungit până vineri alerta meteo de ploi şi ninsori la munte. COD GALBEN de ninsori în 8 judeţe din ţară

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a actualizat informarea meteo de vreme rea, prelungind perioada de valabilitate până vineri la ora 10.00, perioadă în care se vor înregistra ploi pe arii extinse şi ninsori în zona montană.

Suceava: Bărbat supraponderal plimbat între spitale câteva ore, din cauza "lipsei de comunicare"

Un bărbat din Fălticeni care are obezitate morbidă şi cântăreşte 261 de kilograme a fost plimbat între spitale şi ţinut în frig câteva ore, din cauza "unei lipse de comunicare între medicii chirurgi din Suceava şi Fălticeni", transmite corespondentul MEDIAFAX.

Dosar penal la Braşov pentru stabilirea modului în care au fost acordate cotele de vânătoare

Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Braşov a deschis un dosar penal in rem pentru a verifica modul în care au fost stabilite cotele de vânătoare pentru mai multe specii de animale protejate de lege, transmite corespondentul MEDIAFAX.

100 de angajaţi din Penitenciarul Colibaşi protestează. Ei cer demiterea ministrului Justiţiei / Proteste şi în singurul penitenciar de femei din ţară, de la Târgşoru Vechi - VIDEO

100 de angajaţi din Penitenciarul Colibaşi şi Penitenciarul - Spital Colibaşi protestează joi în faţa celor două penitenciare pentru îmbunătăţirea condiţiilor de muncă, eliminarea deficitului de penitenciar şi a inechităţilor salariale, potrivit unui comunicat al Sindicatului Omnia.

Pe piaţa imobiliară românească intră capital nou: PPF Real Estate, grup deţinut de cel mai bogat ceh, a preluat birourile Metropolis Center, conform unui raport

Pieţele imobiliare din Europa Centrală şi de Est au atras în acest an noi jucători globali, convinşi de oportunitatea de a investi în regiune, România înscriindu-se în trendul general, în condiţiile în care aproape 33% din volumul total de investiţii din acest sector au fost generate de companii nou intrate, potrivit unui studiu realizat de JLL şi  Skanska.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici