Video ŞTIRILE OREI 09.00 | 1 noiembrie 2019

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 09.00

1009 afișări

Şeful DSU Raed Arafat reclamă tentative de destabilizare a serviciilor de urgenţă, care au apărut încă din 2010. Potrivit aceatuia în ultimele 4 – 5 săptămâni s-a urmărit rămânerea la sol a elicopterelor SMURD prin încercarea de modificare a Codului Aerian.

Klaus Iohannis a promulgat, ieri, legea care permite deţinătorilor de armele de pază să aibă 100 de cartuşe, iar pentru cele de vânătoare 500 de cartuşe, în loc 50, respectiv 300 cât era reglementat anterior. Legea nu vizează operaţiunile cu arme ale instituţiilor de apărare sau siguranţă naţională.

Un autobuz cu 24 de pasageri a luat foc în trafic, pe DN13 E în apropiere de localitatea Vâlcele. Pasagerii au reuşit să se autoevacueze. Potrivit ISU Covasna, la sosirea forţelor de intervenţie focul era răspândit în tot autobuzul, însă cei 24 de pasageri au reuşit să se autoevacueze fără a fi răniţi.

Autorităţile din Mureş au emis, aseară, un mesaj Ro-Alert prin care populaţia a fost avertizată despre prezenţa unui urs pe o stradă din oraşul Târgu Mureş.Potrivit mesajului Ro-Alert, ursul a fost văzut pe strada Sârguinţei. Poliţiştii locali au confirmat prezenţa ursului în zona respectivă.

Vehicule blindate americane au fost observate, ieri, într-o zonă din nord-estul Siriei de unde Washingtonul anunţase că militarii SUA se retrăseseră înaintea ofensivei militare turce. Surse militare din cadrul grupului insurgent kurd Forţele Democratice Siriene (SDF) au declarat că au observat vehicule americane patrulând între oraşele siriene Rmeilan şi Qahtaniyah.

 

Taguri:
ştiri,
mediafax,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici