Video METEO #azi 11 septembrie 2019: Vremea rămâne în continuare frumoasă/ Regiunile cu cele mai scăzute temperaturi

Astăzi vremea va fi frumoasă, cu cer variabil şi temperaturi maxime cuprinse între 23 şi 30 de grade. În Dobrogea, Oltenia, Muntenia, sudul Banatului şi la munte vântul va sufla cu intensificări, transmit meteorologii.

394 afișări

ROMÂNIA, MIERCURI

VÂNT CU INTENSIFICĂRI, CER VARIABIL

Astăzi vremea va fi frumoasă, cu cer variabil şi temperaturi maxime cuprinse între 23 şi 30 de grade.În Dobrogea, Oltenia, Muntenia, sudul Banatului şi la munte vântul va sufla cu intensificări.

La noapte cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat. În Carpaţii Occidentali sunt posibile ploi de scurtă durată. Temperaturile minime sunt cuprinse între 8 şi 20 de grade cu cele mai scăzute valori în estul Transilvaniei. Aici se vor înregistra 2 grade şi sunt condiţii de ceaţă.

BUCUREŞTI

VREME FRUMOASĂ, TEMPERATURI ÎN CREŞTERE

Astăzi în Capitală vremea va fi frumoasă, cu cer variabil şi vânt moderat. Maxima zilei va fi de 27 de grade. La noapte temperaturile minime vor coborî până la 12 grade, iar vântul va sufla slab. În zilele următoare vremea se va încălzi şi vom avea maxime de 30 de grade.Minimele nocturne vor fi de 11 grade, usor mai scăzute în zona preorăşenească.

LITORAL

VREME CALDĂ, CER VARIABIL

La malul mării vremea va fi caldă, cu cer variabil şi maxime de 27 de grade. Vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificări în timpul zilei.Noaptea cerul se menţine variabil, iar temperaturile minime vor fi de 19 grade.

ROMÂNIA, PROGNOZĂ URMĂTOARELE 3 ZILE

CRESC TEMPERATURILE ÎN TOATĂ ŢARĂ

În zilele următoare cresc temperaturile în toată ţara şi vom avea valori maxime de 32 de grade. În vest şi nord-vest, sunt posibile ploi de scurtă durată. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri în sud-estul ţãrii şi pe crestele Munţilor Banatului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici