Un tânăr de doar 27 de ani este propus de Ministerul Energiei în board-ul Nuclearelectrica. El nu are nicio experienţă în energie, dar a fost consilier personal al secretarului de stat. În prezent deţine trei apartamente în Bucureşti

Ministerul Energiei, acţionarul majoritar al Nuclearelectrica, a publicat pe site-ul companiei propunerile pentru noul board al singurului producător de energie nucleară din România.

2977 afișări
Imaginea articolului Un tânăr de doar 27 de ani este propus de Ministerul Energiei în board-ul Nuclearelectrica. El nu are nicio experienţă în energie, dar a fost consilier personal al secretarului de stat. În prezent deţine trei apartamente în Bucureşti

Un tânăr de doar 27 de ani este propus de Ministerul Energiei în board-ul Nuclearelectrica. El nu are nicio experienţă în energie, dar a fost consilier personal al secretarului de stat. În prezent deţine trei apartamente în Bucureşti

Dintre acestea se remarcă Bogdan Stănescu, renumit pentru cele 25 de funcţii pe care le deţine la stat, o apropiată a lui Grindeanu, dar şi un tânăr de doar 27 de ani, fără nicio pregătire în energie.

Cristian Romulus Anton, născut în 1990 potrivit propriului CV, este o altă propunere, un tânăr care nu are absolut nicio legătură cu domeniul în care activează Nuclearelectrica.

El este licenţiat în management la Universitatea Româno - Americană, iar în perioada septembrie 2012 - mai 2013 a fost consilier personal secretar de stat la Ministerul Economiei. În perioada mai 2013 - februarie 2016, Anton a lucrat la Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF). Potrivit declaraţiei de avere din 2013, el are trei apartamente în Bucureşti, din care unul figurează ca “donaţie unchi”.

Eva Georgeta Andreas, 42 de ani, este una dintre propunerile pentru funcţia de membru în Consiliul de Administraţie. Ea lucrează din martie 2017 în cabinetul premierului Grindeanu ca şef birou relaţii internaţionale.

În perioada 2004-2017 a lucrat ca şef serviciu la relaţii externe în cadrul Consiliul Judeţean Timiş. Între anii 2001 şi 2004, a fost inspector de specialitate în acelaşi consiliu judeţean. Eva Georgeta Andreas a absolvit Facultatea de Drept, la Universitatea Europeană din Lugoj.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici