Administraţia Statelor Unite asumă întreaga responsabilitate şi regretă dezvăluirea datelor sensibile despre atentatul din Marea Britanie

Administraţia Statelor Unite asumă întreaga responsabilitate şi regretă informaţiile sensibile dezvăluite presei despre ancheta în cazul atentatului din oraşul britanic Manchester, soldat cu 22 de morţi, afirmă secretarul de Stat, Rex Tillerson, citat de site-ul agenţiei Reuters.

2419 afișări
Imaginea articolului Administraţia Statelor Unite asumă întreaga responsabilitate şi regretă dezvăluirea datelor sensibile despre atentatul din Marea Britanie

Administraţia Statelor Unite asumă întreaga responsabilitate şi regretă dezvăluirea datelor sensibile despre atentatul din Marea Britanie

"Asumăm întreaga responsabilitate pentru situaţia dezvăluirilor de informaţii şi, evident, regretăm ce s-a întâmplat", a declarat Rex Tillerson după întrevederea pe care a avut-o la Londra cu ministrul britanic de Externe, Boris Johnson.

"În Statele Unite, toate inimile sunt frânte de atacul" comis la concertul cântăreţei pop Ariana Grande, a declarat Tillerson.

"În privinţa dezvăluirilor inedecvate de informaţii, în mod clar condamnăm această situaţie", a adăugat Tillerson, exprimând speranţa că relaţiile de colaborare între Statele Unite şi Marea Britanie vor continua.

Marea Britanie s-a declarat deranjată că presa americană a dezvăluit din surse ale serviciilor din SUA informaţii despre ancheta în cazul atentatului din Manchester, soldat cu 22 de morţi.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici