Adresele a 100 de militari americani, publicate de hackerii reţelei SI: "Omorâţi-i pe teritoriile lor, decapitaţi-i în propriile case"

O grupare de hackeri afiliată reţelei teroriste Stat Islamic a publicat o listă cu presupusele adrese a 100 de militari americani, îndemnând militanţii islamişti să îi decapiteze, informează publicaţia The Blaze, citată de Washington Times.

4570 afișări
Imaginea articolului Adresele a 100 de militari americani, publicate de hackerii reţelei SI: "Omorâţi-i pe teritoriile lor, decapitaţi-i în propriile case"

Adresele a 100 de militari americani, publicate de hackerii reţelei SI: "Omorâţi-i pe teritoriile lor, decapitaţi-i în propriile case" (Imagine: Hepta)

"Divizia de hackeri" a grupului Stat Islamic susţine că a obţinut adresele celor 100 de militari americani intrând în baza de date a armatei americane.

Documentul publicat online conţine numele, fotografiile şi adresele a 100 de militari americani.

"Am decis să publicăm adresele pentru ca fraţii noştri care locuiesc în Statele Unite să se ocupe de voi", a avertizat gruparea teroristă.

"Omorâţi-i pe teritoriile lor, decapitaţi-i în propriile case, înjunghiaţi-i pe străzile pe care se cred în siguranţă", adaugă organizaţia teroristă.

Departamentul american al Apărării a comunicat că este la curent cu ameninţările şi că anchetează cazul, refuzând să confirme autenticitatea datelor.

Nu este prima dată când hackerii organizaţiei Stat Islamic (Stat Islamic în Irak şi Siria) reuşesc să acceseze date din servere militare americane. În ianuarie, grupul "califatul cibernetic" a accesat conturile de Twitter şi Youtube ale Comandamentului Central american (CENTCOM).

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici