BREAKING: Localnicii din Hawaii, avertizaţi să se pregătească pentru un eventual ATAC NUCLEAR nord-coreean

Localnicii insulei Hawaii, al 50-lea stat american, aflat în Oceanul Pacific, au fost sfătuiţi să se pregătească pentru un eventual atac nuclear, în urma escaladării tensiunilor cu statul nord-coreean, informează The Independent.

12404 afișări
Imaginea articolului BREAKING: Localnicii din Hawaii, avertizaţi să se pregătească pentru un eventual ATAC NUCLEAR nord-coreean

BREAKING: Localnicii din Hawaii, avertizaţi să se pregătească pentru un eventual ATAC NUCLEAR nord-coreean

Autorităţile statale au sfătuiţi să se pregătească pentru un atac nuclear nord-coreean ca şi cum ar face faţă unui tsunami sau uragan.

Gene Ward, un reprezentant al statului, a declarat că nu doreşte ”să alarmeze populaţia, dar vrea ca oamenii să fie pregătiţi”.

Pregătirile pentru tsunami şi uragane reprezintă un lucru comun pentru localnicii insulei.

În luna noiembrie, statul va începe testarea unui sistem sonor de avertizare.

În Hawaii nu există însă adăposturi nucleare publice.

Hawaii este al 50-lea stat al Statelor Unite ale Americii care este localizat în arhipelagul insulelor Hawaii în Oceanul Pacific. Admis în Uniune la 21 august 1959, ca al 50-lea stat al acesteia, Hawaii se găseşte geografic la 3.700 km depărtare de Statele Unite continentale. Populaţia totală a statului în 2010 era de 1,3 milioane de persoane

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici