Vehicul suspect al Consulatului saudit, depistat în Istanbul. Arabia Saudită se opune percheziţiei | FOTO

Autorităţile turce nu au putut percheziţiona, luni, un vehicul abandonat aparţinând Consulatului saudit din Istanbul, deoarece nu au primit permisiunea Arabiei Saudite, în ancheta privind moartea jurnalistului Jamal Khashoggi.

7149 afișări
Imaginea articolului Vehicul suspect al Consulatului saudit, depistat în Istanbul. Arabia Saudită se opune percheziţiei | FOTO

BREAKING: Vehicul suspect al Consulatului saudit, depistat în Istanbul. Arabia Saudită se opune percheziţiei

Poliţia turcă a găsit luni un vehicul abandonat, într-o parcare privată din oraşul Istanbul. Vehiculul seamănă cu o maşină observată în faţa Consulatului saudit în ziua dispariţiei jurnalistului disident Jamal Khashoggi. Vehiculul, marca Mercedes, a fost depistat în zona Sultangazi din Istanbul, au declarat surse citate de cotidianul Hürriyet.

Poliţia turcă nu a putut percheziţiona vehiculul, deoarece autorităţile saudite nu au fost de acord. Percheziţia ar urma să aibă loc marţi, au declarat surse citate de CNN Turk.

Autorităţile turce şi cele saudite investighează cazul jurnalistului saudit Jamal Khashoggi, dispărut pe 2 octombrie, după intrarea în Consulatul saudit din Istanbul. Oficiali saudiţi au admis că jurnalistul a fost ucis în Consulat, într-o operaţiune neautorizată.

(Foto: hurriyetdailynews.com)

(Foto: hurriyetdailynews.com)

 

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici